Прес-центр20 травня 2020, 15:05

20 травня - День банківського працівника в Україні

20 травня - День банківського працівника в Україні
 
Професійне свято всіх українських банкірів в нашій країні відзначається щорічно 20 травня. Це професійне свято було офіційно встановлено у 2014 році відповідним Указом Президента. У ньому йшлося про прагнення підкреслити важливість ролі банківської системи і вкладу банківських працівників в українську економіку.
Шановні працівники банківських установ! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом! Ефективна робота банків сьогодні – це величезна праця, знання, досвід банківських працівників – економістів, менеджерів, адміністраторів, касирів. Усі ви заслуговуєте щирих слів подяки і найкращих побажань. Відзначення Дня банківських працівників є підтвердженням вагомості вашого вкладу в економіку всього суспільства. Протягом багатьох років банківська система довела, що соціально-економічні здобутки країни неможливі без її ефективного розвитку. Ваш високий професіоналізм, працездатність та компетентність є важливою складовою майбутнього динамічного розвитку та фінансового благополуччя України.
Тож у цей святковий день бажаю, щоб банківський сектор в Україні і надалі розвивався та активно працював на зміцнення могутності нашої країни. А ваш професіоналізм та самовіддана наполеглива праця сприяли підвищенню добробуту українського народу, зміцненню та розбудові фінансово-кредитної системи не лише району, а й усієї держави. Міцного вам здоров’я, сімейного затишку, взаєморозуміння та злагоди.
 
З повагою,
 
Голова Міловської РДА                                              Віталій РУКАВІЦИН