Прес-центр26 лютого 2019, 14:02

Аграрії Міловського району готуються до весняно-польових робіт

21 лютого в райдержадміністрації відбулася нарада з керівниками та представниками сільськогосподарських підприємств району, у якій взяли участь спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Луганський області Олександр Харабара , Андрій Бондаренко та Олександр Коваль.

Фахівці ознайомили аграріїв з підсумками щорічного моніторингу сільськогосподарських угідь на заселеність, зараженість їх шкідливими організмами, проінформували про вимоги країн-партнерів у міжнародній торгівлі (Туреччина, КНР, ЄАЕС) обстеження посівів у 2019 році, про навчання механізаторів по ТБ при роботі з пестицидами та агрохімікатами.

Також на нараді виступили головний спеціаліст-державний фіто санітарний інспектор відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фіто санітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби в Луганський області Тетяна Дзюба, заступник головного лікаря Міловського РТМО Олена Смалюга, заступник начальника Біловодського об’єднанного управління Пенсійного фонду України в Луганський області тетяна Плясуля та начальник Міловської ДПІ Станічно-Луганського управління ГУ ДФС у Луганській області Олена Вороніна.

Начальник управління агропромислового розвитку та земельних відносин Міловської райдержадміністрації Ірина Великоцька-Прищепа звернула увагу присутніх на своєчасності проведення всіх необхідних робіт для забезпечення весняно-польової кампанії та організації медоглядів. Звернула особливу увагу на наданні підприємствами оперативної та статистичної інформації.