Прес-центр22 листопада 2017, 16:11

Артур Король: Не можна сидіти, склавши руки, потрібно рухатися уперед!

Питання добровільного об'єднання громад у Міловському районі обговорювалося сьогодні, 22 листопада 2017 року, у райдержадміністрації на засіданні круглого столу.   
У його роботі взяли участь голова райдержадміністрації Артур Король, заступник голови районної ради Олег Кашуба, селищний та сільські голови, керівники закладів соціальної сфери району. Гостями заходу стали Сергій Тихоновський, виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області та Ігор Агібалов, директор Луганського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування».
Звертаючись до учасників заходу, Ігор Агібалов зазначив, що сьогодні об'єднання громад на Луганщині набирає обертів. В області вже об'єдналося 8 громад. Наприкінці жовтня у деяких з них відбулися перші вибори. У Міловському районі цей процес гальмується. Саме тому усім гілкам влади необхідно проводити широку інформаційну роботу та доносити до громадськості, чому нам потрібно об'єднуватися.
Артур Король наголосив на тому, що наразі держава надає громадянам можливість покращити своє життя через усі ті перетворення, що відбуваються. Час вимагає активних дій, тому не можна і далі сидіти, склавши руки, потрібно рухатися уперед.
У ході роботи круглого столу учасники обговорили низку питань стосовно добровільного об'єднання громад. А Сергій Тихоновський та Ігор Агібалов відповіли на ряд запитань за цим напрямом.