Прес-центр20 липня 2017, 15:07

Артур Король: «Райдержадміністрація повинна забезпечувати законність, охорону прав, свобод і законних інтересів громадян»

Засідання комісії з питань розгляду звернень громадян райдержадміністрації сьогодні, 20 липня, провів голова райдержадміністрації Артур Король.
На порядку денному засідання розглядалися два питання – затвердження нового складу комісії з питань розгляду звернень громадян та розгляд звернення мешканця Міловського району щодо соціального захисту.
Комісія з питань розгляду звернень громадян була створена в райдержадміністрації на виконання Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 з метою сприяння громадянам у вирішенні за місцем їх проживання питань, з якими вони звертаються до райдержадміністрації. У зв'язку з кадровими змінами 18.07.2017 було підписане розпорядження про затвердження нового складу комісії, яку очолив особисто голова райдержадміністрації.
«Відповідно до повноважень райдержадміністрація повинна   забезпечувати законність, охорону прав, свобод і законних
інтересів громадян, - зауважив Артур Станіславович, - тому державним службовцям під час виконання своїх посадових обов'язків та з метою підвищення ефективності роботи органів державної влади необхідно уважно та неупереджено ставитися до тих проблем, які хвилюють наших співвітчизників, об'єктивно, всебічно і вчасно розглядати звернення громадян відповідно до вимог законодавства України, не допускати безпідставної відмови в задоволенні законних вимог заявників».
Розглянувши питання друге порядку денного, комісія визначила законність дій управління соціального захисту населення райдержадміністрації при розгляді звернення заявника щодо його вимог соціального захисту та вирішила у подальшому повторні звернення від цього громадянина саме з розглянутого питання залишати без розгляду.