Прес-центр13 жовтня 2017, 18:10

Артур Король: Українській державі бути назавжди

Сьогодні, 13 жовтня, у Міловому відбулися урочисті заходи з нагоди свят – Дня захисника України та Дня Українського козацтва, на які завітав голова Луганської облдержадміністрації Юрій Гарбуз.  
В урочистостях взяли участь голова райдержадміністрації Артур Король, голова районної ради Юрій Кошута, начальник Луганського прикордонного загону Юрій Ковальчук, керівник районного комунального підприємства «Старобільськвода» Євген Халфін, Міловський селищний голова Павло Лукянцов, представники органів місцевого самоврядування району, силових та правоохоронних структур, мешканці селища та району.
Зі словами вітання до міловчан, військовослужбовців та усіх, хто має відношення до захисту нашої країни, звернувся Артур Король. Він зазначив, що це державне свято – данина нашим воїнам, які із зброєю у руках захищають свою батьківщину. За ці важкі 3,5 роки Україна довела усьому світові, що здатна відстояти свою незалежність. Але з ворогом потрібно боротися не лише зброєю. «Кожна наша реформа, кожна добра оцінка, що її отримують школярі, кожен вилікуваний пацієнт, наша єдність – це та сила, за допомогою якою ми переможемо. Ми – єдина нація, і ми зробили свій вибір – Українській державі бути назавжди», - наголосив керівник району та побажав усім воїнам повернутися додому живими та здоровими, до своїх батьків, дружин і дітей.
Завершилась урочиста частина нагородженням кращих представників силових та правоохоронних органів району відзнаками райдержадміністрації та районної ради.
 Творчі колективи Міловщини подарували усім гарний настрій.