Прес-центр30 вересня 2017, 08:09

Артур Король: Вчитель – це одна з найголовніших професій у світі

29 вересня 2017 року, у Міловому відбулись урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Вшанувати педагогів району завітали голова райдержадміністрації Артур Король, заступник голови районної ради Олег Кашуба, начальник відділу освіти райдержадміністрації Наталія Хрипко.
Зі словами вітання до присутніх звернувся Артур Король. Він зазначив, що вчитель – це, мабуть,одна з найголовніших професій у світі, адже саме вчителі навчають і виховують молоде покоління, вкладають у дитячі душі загальноприйняті людські цінності і норми. Освіта сприяє розвитку суспільства, відкриває перед людством нові грані існування. Освіта – це велика гуманітарна «зброя».
Також очільник району відмітив, що сьогодні, у зв'язку з прийняттям нового Закону України «Про освіту», перед освітянською спільнотою постають нові завдання та виклики, і, насамперед, це підвищення якості освіти, створення можливостей для розвитку компетентнісного навчання кожного учня тощо.
Завершилася урочиста частина заходу нагородженням найкращих представників професії відзнаками Міністерства освіти і науки України, Луганської облдержадміністрації, райдержадміністрації і районної ради та святковим концертом за участю творчих колективів та виконавців Міловщини.