Прес-центр11 квітня 2019, 17:04

Безпека руху – це життя!

Саме під таким гаслом сьогодні, 11 квітня, відбувся районний етап XXIII-го обласного конкурсу серед команд веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху. Захід пройшов у Міловській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Участь у конкурсі взяли команди Міловської, Микільської, Зориківської та Морозівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів.
Основна мета проведення конкурсу – попередження дорожньо - транспортних пригод за участю дітей, закріплення знань з безпечної поведінки дітей на дорозі та залучення дітей до участі в пропаганді правил безпечної поведінки на вулицях та дорогах.
З вітальними словами до школярів звернулися перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Рукавіцин та голова районної ради Юрій Кошута.
У своїх конкурсних виступах команди продемонстрували велике знання правил дорожнього руху, яркий артистизм та музикальність, проявивши при цьому неабияке почуття гумору. Також учасники поділилися з глядачами своїми оцінками низької культури водіїв, якості доріг та жартами про можливі ситуації на дорогах, що виникають через невігластво учасників дорожнього руху.
За результатами конкурсу кращою серед міловських команд юних інспекторів руху стала команда Микільської школи. Друге місце завоювала команда Морозівської школи, а третє місце посіла команда Міловської школи.
Вітаємо переможців та бажаємо подальших перемог!