Прес-центр9 липня 2020, 15:07

Данська Рада у справах Біженців розпочинає конкурс на грантову підтримку бізнесу з Луганської та Донецької областей

Данська рада у справах Біженців (DRC) при фінансовій підтримці Швейцарського агентства розвитку та співробітництва (SDC), Департаменту міжнародного розвитку Великобританії (DFID) реалізовуватиме нову програму щодо грантової підтримки для бізнесу Луганської та Донецької областей.
Ціль Програми – збереження існуючих робочих місць шляхом надання можливостей для безперебійного функціонування бізнес-діяльності в умовах карантинних обмежень у зв’язку з розповсюдженням коронавірусної інфекції в Україні.
Грантова підтримка – до 5000 доларів США.
Фінансова допомога надається власникам мікро, малого та середнього бізнесу, які планують зберегти існуючі робочі місця шляхом адаптації, перепрофілювання, переорієнтування своєї діяльності в умовах карантинних обмежень.
Заявку  на  участь  можна  подати  за  посиланням:  https://lap.drc.ngo/user/form-sme-covid-19/
При розгляді заявок будуть враховуватися критерії:
-діючий бізнес, який був рентабельним до поширення коронавірусної інфекції та введення карантинних заходів;
-детальний бізнес-план і чітке розуміння реалізації ідеї під час поточної епідеміологічної ситуації в країні з акцентом на збереження робочих місць;
-відсутність юридичних і правових перешкод, а також порушень чинного законодавства.
Більш детальну інформацію щодо участі у Програмі можливо отримати, звернувшись до контактної особи за телефоном: (063) 25 26 727 – Надія.