Прес-центр23 квітня 2019, 11:04

День благоустрою відзначили у селищній та сільських радах Міловського району

20 квітня 2019 року на території Міловського району відбувся День благоустрою під час якого були проведені роботи щодо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, дитячих майданчиків, кладовищ, братських могил, проведені заходи з озеленення, благоустрою й очищення територій організацій.

Так у Микільській сільській раді висаджено 30 дерев у школі, ще 20 планується до посадки, прибране кладовище, проводилася розчистка узбіч доріг. Участь взяло 2 організації, які налічують 40 людей.

Стрільцівська сільська рада здійснювала прибирання території школи, паркових насаджень, 3х братських могил та 2х кладовищ. Здійснено фарбування 4х дитячих майданчиків. Участь взяло 2 організації, з них 15 чоловік.

Новострільцівською сільською радою була прибрана територія кладовища, частково вирубані чагарники на території братської могили, прибрані придорожні смуги та площа села Новострільцівка. У прибиранні взяло участь 3 організації та окремо «Стрілецький кінний завод № 60» здійснив прибирання своєї території. Загальна кількість людей, що взяли участь у прибиранні: 60 чоловік.

Морозівська сільська рада - покрашено дитячий майданчик, прибрано територію школи, ради, та наведено порядок на 3х кладовищах, прибрано 3 братських могили (у селах Шелестівка, Морозівка та Зоринівка). Планується висадити 30 дерев та 10 кущів. У прибиранні взяло участь 40 чоловік із 6 організацій.

Зориківська сільська рада - здійснено прибирання кладовища, паркової зони, та прибирання вулиці Центральна. Планується висадити 10 дерев. Участь взяло 3 організації, з них 50 чоловік.

Мусіївська сільська радаприбрано території адміністративних будинків, дитячого садка та братської могили. Планується провести на протязі поточної неділі прибирання території кладовища та висадка 10ти дерев. Взяло участь у весняних толоках 2 організації, з них 40 чоловік.

Великоцька сільська радаприбрано кладовище, паркові насадження, територію вулиці Центральна, прибрано одну автобусну зупинку. Ліквідовано 1 несанкціоноване сміттєзвалище з кількістю відходів приблизно 2 т. Участь взяло 6 організацій. Загальна кількість людей, що взяли участь у прибиранні: 100 чоловік.

У Міловській селищній раді здійснено прибирання території кладовища та ліквідоване несанкціоноване сміттєзвалище. Вивезено відходів приблизно 400 т. Загальна кількість людей, що взяли участь у прибиранні: 445 чоловік із 39 організацій.

Крім того, мешканці в цей день здійснювали прибирання своїх прибудинкових територій на території всього Міловського району, а також могил на кладовищах. У радах активно до робіт з благоустрою долучались депутати місцевих рад.

Загалом були задіяні у весняних толоках на території Міловського району 64 організацій та підприємств, з них 750 працівників.