Прес-центр29 червня 2017, 14:06

День державної служби

23 червня у залі районного Будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт до Дня державної служби України.
Зі словами привітання до присутніх звернувся заступник голови, виконуючий обов’язки голови Міловської районної державної адміністрації Олександр Альчаков, який зазначив, що праця в  органах державної влади - це дуже відповідальна робота, адже на державних службовців покладено важливе завдання - забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави, та висловив  вдячність за сумлінну працю усім державним службовцям.
Юрій Кошута, голова Міловської районної ради, вітаючи присутніх, побажав витримки і терпіння у роботі, адже праця державних службовців часто непомітна, але завдяки їй формуються і розвиваються наша економіка, освіта, культура, соціальна сфера.
За сумлінну працю в органах державної виконавчої  влади, високий професіоналізм,  добросовісне виконання  службових обов’язків та з нагоди свята, працівників державних органів нагороджено Почесними грамотами.
Учасники художньої самодіяльності району подарували  позитивні емоції та приємні враження державним службовцям під час концерту.