Прес-центр24 червня 2020, 17:06

День молоді – свято сміливих, натхненних, розумних та енергійних!

                                                                                                                                             Хрипко Анжела Анатоліївна

Хрипко Анжела Анатоліївна народилася 22 червня 1998 року в селі Морозівка Міловського району. У 2013 році закінчила Міловську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Після закінчення школи вступила до Старобільського медичного училища на сестринське відділення, яке закінчила у 2017 році. В цьому ж році прийнята на посаду медичної сестри стаціонару в хірургічне відділення Міловського РТМО. З 2019 року працює медичною сестрою у фтизіатричному кабінеті.
         За час роботи проявила себе освіченою, дисциплінованою та кваліфікованою медичною сестрою. До її функціональних обов`язків входить: дотримання правил асептики і антисептики, санітарно – гігієнічного та санітарно – епідеміологічного режимів, виконання лікарських призначень, інструктування молодшого медичного персоналу, надання невідкладної допомоги, ведення обліково-звітної документації, проведення санітарно – просвітницької роботи, надання вторинної допомоги хворим.
         Анжела Анатоліївна бере активну участь у громадському житті відділення. Має заслужений авторитет серед колег та пацієнтів.