Прес-центр25 червня 2020, 15:06

День молоді – свято сміливих, натхненних, розумних та енергійних!

                                                                                              Іван Дмитрович Меженський 
Іван Дмитрович Меженський - не просто зразковий дільничний офіцер Міловського відділу поліції, а ще і послідовник поліцейської династії сім’ї Меженських. Вже десять років він порядно та сумлінно служить на благо населення та держави вцілому, чим підтримує добре ім’я свого батька, в минулому працівника органів внутрішніх справ. Протягом всіх років Іван Дмитрович займав різні посади в підрозділі громадської безпеки, в тому числі перебував на посаді начальника сектору превенції Міловського відділу поліції Головного управління національної поліції в Луганській області, і завжди гідно ніс звання офіцера поліції не забуваючи, що він служить передусім українському народові. Демонструючи професіоналізм, оперативність, вміння спілкуватися з населенням Іван Дмитрович має стійкий авторитет серед колег та високий рівень довіри громадян.
В побуті Іван Меженський дбайливий батько п’ятирічної доньки, надійний та люблячий чоловік своїй дружині, яка теж є офіцером поліції. Ті, недовгі, години, коли Іван Дмитрович не на службі він присвячує створенню різноманітних солодощів із донькою та подорожам зі своєю сім’єю. Це саме та людина, для якої родина є надійним тилом та невичерпним колодязем наснаги для боротьби зі злочинністю та правопорушниками.
Ще з часів навчання в ЛНУ ім. Тараса Шевченка у Івана Дмитровича виникла жага до знань в сфері археології, втамовуючи яку він не одноразово приймав участь в археологічних розкопках, що відбувались у різних куточках України. Тепер, коли їздити на збори археологів не видається можливим, він постійно поновлює свої знання через наукову літературу з археології, перетворивши це на унікальне хобі.
         З нагоди святкування Дня створення служби дільничних офіцерів поліції хочеться привітати та поставити у приклад поліцейським Івана Меженського - гідного представника цієї служби, який самовіддано та плідно працює роблячи вагомий внесок у вирішення основного завдання правоохоронців – профілактики, розкриття злочинів, не допущення їх скоєння в  подальшому.