Прес-центр25 червня 2020, 15:06

День молоді – свято сміливих, натхненних, розумних та енергійних!

                                                                                                                       Семенова Вікторія Вікторівна
 
         Семенова Вікторія Вікторівна народилася 23 травня 1986 року в смт Міловому. Навчалася в Міловській середній школі №1, де одержала атестат про середню освіту. По закінченню школи вступила до Луганського національного університету імені Тараса Шевченка і отримала вищу освіту за спеціальністю «Філологія» та здобула кваліфікацію вчителя англійської мови та зарубіжної літератури.
         З червня 2015 року і по сьогоднішній час займає посаду директора комунальної установи «Міловська централізована бібліотечна система районної ради Луганської області».
         За час роботи Вікторії Вікторівни на посаді відбулись певні зміни в бібліотечній сфері: проведено капітальний ремонт сходинок районної бібліотеки з установленням пандусу, замінено вікна, придбано ноутбуки для читачів, інтерактивний мультимедійний коплекс. В Морозівській сільській бібліотеці-філії №3 підключено інтернет, доступ до якого надається користувачам. Також, постійно оновлюється фонд ЦБС сучасною зарубіжною літературою. Всі читачі районної бібліотеки завжди можуть скористатися локальною мережею Wi-Fi. За останні роки значно збільшилась кількість читачів.
         За відданість справі, активність, ініціативність, творчий підхід до виконання своїх обов’язків, Вікторія Вікторівна користується заслуженим авторитетом і повагою серед колег.