Прес-центр9 листопада 2018, 16:11

Депутати Міловської районної ради затвердили звіт райдержадміністрації про виконання делегованих повановажень

Сьогодні, 9 листопада,  у Міловому відбулась чергова тридцята сесія Міловської районної ради. У її роботі взяли участь голова райдержадміністрації Артур Король, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Рукавіцин, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, організацій та установ селища, директори загальноосвітніх навчальних закладів району.
На порядку денному сесії розглядалося 14 питань, серед яких – виконання районного бюджету за 9 місяців поточного року, звіт райдержадміністрації про виконання делегованих районною радою повноважень та інші питання.
Звітуючи перед депутатами про проведену роботу, очільник райдержадміністрації зазначив, що діяльність райдержадміністрації спрямована на забезпечення стабільного функціонування господарського комплексу, соціальної і гуманітарної сфер, покращення добробуту жителів району. І першочергові завдання, що стоять сьогодні перед виконавчою владою району – виконання районного бюджету, його наповнення та ефективне використання коштів, продовження впровадження у районі урядових реформ у сферах освіти і охорони здоров'я, створення на території району привабливого інвестиційного клімату, сприяння розвитку малого бізнесу тощо (ознайомитись із текстом звіту можна перейдя за посиланням http://mil.loga.gov.ua/oda/press/appearances/zvit_milovskoyi_rayderzhadm...).
Артур Король подякував усім, хто підтримує дії райдержадміністрації щодо забезпечення стабільного розвитку економіки, підвищення рівня доходів населення і створення гідних умов життя міловчан, і висловив упевненість, що спільними зусиллями поставлені цілі будуть досягненні.
У ході сесії було розглянуто хід виконання двох районних комплексних програм та внесені зміни ще до чотирьох програм. Також депутати затвердили Перелік елементів нематеріальної культурної спадщини Міловського району.