Прес-центр15 липня 2020, 17:07

Депутати розглянули виконання районного бюджету та Програми економічного і соціального розвитку Міловського району за перше півріччя 2020 року

У середу, 15 липня, відбулась чергова сорок четверта сесія Міловської районної ради. У її роботі взяли участь голова райдержадміністрації Віталій Рукавіцин, заступник голови райдержадміністрації Ольга Назаренко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, організацій та установ району.
На порядку денному сесії розглядалося 31 питання, серед яких – виконання районного бюджету та Програми економічного і соціального розвитку Міловського району за перше півріччя 2020 року, внесення змін до районного бюджет на 2020 рік, розгляд звітів про роботу керівників об’єктів комунальної власності районної ради та продовження термінів дії контрактів з ними, затвердження змін до фінансових планів КП «Міловського районного центру ПМСД» та КНП Міловської ЦРЛ».
Також депутати районної ради розглянули і затвердили районну програму «Допомога дітям з інвалідністю хворим на церебральний параліч (ДЦП) Міловського району Луганської області на 2020-2021 роки», заслухали інформацію про хід виконання двох районних програм та внесли зміни до 12 діючих районних програм.
Крім того, депутати прийняли рішення підтримати звернення депутатів Біловодської районної ради Луганської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства розвитку громад та територій, Луганської обласної військово-цивільної адміністрації щодо перегляду проекту адміністративно-територіального устрою субрегіонального рівня в Луганській області.
З усіх питань порядку денного сесії були прийняті відповідні рішення.
З прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Міловської районної державної адміністрації в розділі «Районна рада»-«Рішення ради» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».