Прес-центр6 серпня 2019, 14:08

Діти Міловщини оздоровлюються й відпочивають на Луганщині

Оздоровлення та відпочинок дітей – невід`ємна частина системи безперервної освіти, яка повинна забезпечити реалізацію прав кожної дитини на відпочинок, змістовну організацію дозвілля, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно до індивідуальних потреб, допомогу в саморозвитку і самореалізації особистості. Для того, щоб діти змогли оздоровитись, рішенням сесії Міловськоїї районної ради було виділено на оздоровлення 199,5 тис. грн. на придбання путівок.

Цього літа на даний час вже 27 дітей пільгових категорій, учні шкіл Міловського району, оздоровились в санаторно-оздоровчих таборах ТОВ «Новопсковський санаторій «Перлина» с. Новопсков (з 07 липня по 27 липня 2019 року) та ДУ «Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Джура» (з 14 липня по 03 серпня 2019 року) с. Лиман Старобільського району.

Здорове 5-разове харчування, екологічна зона, нові знання, навички, вміння, творчі заходи, нові знайомства, самореалізація, спортивні секції, річка – далеко не весь список, що отримали дітлахи, які висловили бажання повертатися в майбутньому до таборів знову і знову.