Прес-центр19 липня 2018, 14:07

Діти Міловщини продовжують відпочивати у позаміських таборах

Літо - пора активного відпочинку та оздоровлення. Так, на оздоровлення та відпочинок дітей та підлітків в позаміських таборах в цьому році депутати районної ради виділили з місцевого бюджету 209,5 тис. грн. на виконання заходів районної програми «Міловське літо» на 2018-2020 роки.

Протягом червня 2018 року 8 дітей пільгових категорій Міловського району відпочивали у дитячому таборі «Джура» с. Лиман Старобільського району (І зміна). По приїзду дітей вітали усміхнені вожаті, які допомогли з речами та розміщенням по кімнатам. Відпочинок у таборі проходив насичений творчістю, пригодами та новими враженнями. Діти брали участь у конкурсах, змаганнях та розважальних програмах. Від'їжджаючи додому, у дітей залишилися яскраві враження про відпочинок та нових друзів, тож  вони обіцяли повернутися до табору знов.   

16 липня 2018 року до цього табору прибула ІІ зміна, а саме 7 дітей пільгових категорій Міловського району. Будемо сподіватися, що і в цих дітей також від відпочинку залишаться приємні спогади та гарні враження.

17 липня поточного року 18 дітей пільгових категорій  Міловського району радісно вітало тепле сонце Азовського моря. На відпочинок та оздоровлення наші діти відправились до дитячого табору «Салют» смт. Кирилівка Запорізької області. Табір розташований на березі коси Пересип. Розмістившись у великих корпусах, відвідали їдальню, яка працює за принципом «шведського столу». Вечір знайомства закінчився святковою дискотекою. Наступного ранку берег Азовського моря заполонили наші радісні діти.

Перебування в дитячому оздоровчому таборі – новий спосіб відпочинку, життя в дитячому колективі поза сім'єю, поза звичайною атмосферою. Літо, сонце, свіже повітря, гарний настрій та море позитивних емоцій – все це забезпечує хороший та незабутній відпочинок!