Прес-центр13 жовтня 2017, 18:10

До Дня захисника України у Міловому відбулась виставка військової техніки

Напередодні святкування Дня захисника України, 13 жовтня, у Міловому відбулась виставка та презентація військової техніки, бронетехніки, зразків озброєння, спеціального обладнання та службових тварин.
У її роботі прийняли участь військовослужбовці відділу прикордонної служби «Мілове» ім. Віктора Банних і Збройних Сил України, працівники Міловського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області та Міловського міськрайонного відділу Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Луганській області.
Прикордонники та військовослужбовці демонстрували відвідувачам кращі зразки бойової зброї та знайомили школярів із принципами їх роботи. Особливу увагу привернув бойовий броньований танк.
Криміналісти з відділу поліції показали роботу експертної групи під час проведення слідчих дій. Дітей особливо цікавило, як беруться збитки з пальців.
Також присутні мали змогу подивитися, як охороняють наші кордони чотирилапі помічники прикордонників – собаки з кінологічної служби.