Прес-центр18 грудня 2018, 11:12

До уваги міловчан! Розпочалося інтернет-голосування щодо визначення основних інфраструктурних та соціальних проектів, які є найважливішими для розвитку Міловщини

Шановні мешканці Міловського району!
В рамках президентської програми перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки районна Рада регіонального розвитку проводить опитування щодо пріоритетних напрямків розвитку Міловщини для визначення основних інфраструктурних та соціальних проектів, які, на Ваш погляд, сьогодні є найважливішими для розвитку району на майбутнє.
Запрошуємо Вас взяти участь в інтернет-голосуванні та висловити власне бачення перспектив розвитку Міловського району.
Заповнені анкети можна надсилати на адресу Міловської райдержадміністрації: смт Мілове, вул. Миру, 40 з приміткою «Інтернет-голосування» або на електронну пошту відділу організаційної роботи та розгляду звернень громадян апарату райдержадміністрації  miloveorgviddil2015@gmail.com.
Також пропонуємо взяти участь у відповідному голосуванні в соціальній мережі Фейсбук за посиланням  www.facebook.com/groups/424612631362534/?ref=bookmarks        
Ваша думка є важливою для нас та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку Вашого села та Міловського району в цілому!
 
Скачати анкету можна за посиланням mil.loga.gov.ua/oda/press/announcements