Прес-центр24 червня 2020, 17:06

До уваги споживачів природного газу!

Інформуємо про необхідність термінового укладення договору постачання природного газу шляхом підписання заяви-приєднання.
Так, з 01 липня 2020 року припиняють дію спеціальні обов’язки, які покладені на АТ «Луганськгаз» відповідно до Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, затвердженого постановою Уряду від 19.10.2018 № 867, як постачальника природного газу для побутових споживачів та релігійних організацій. 
У зв'язку з вищенаведеним, згідно зі статеттю 39 Закону України «Про ринок природного газу» АТ «Луганськгаз» не може здійснювати постачання природного газу побутовим споживачам та релігійним організаціям Луганської області з 1 липня 2020 року.
З метою виконання вимог законодавства та забезпечення споживачів якісними послугами з постачання природного газу АТ «Луганськгаз» заснував ТОВ «ЛУГАНСЬКГАЗ ЗБУТ».
Для укладення договору постачання природного газу з ТОВ «ЛУГАНСЬКГАЗ ЗБУТ» та врегулювання питань щодо розрахунків за спожитий природний газ по особовому рахунку, Міловська газова дільниця філії Марківського міжрайонного управління з експлуатації газового господарства ПАТ «Луганськгаз» просить звертатися до абонентського відділу з такими документами:
  • паспорт (або документ, документ, що посвідчує особу споживача);
  • ідентифікаційний номер платника податків;
  •  документи, якими визначено право власності чи користування на об'єкт (приміщення) (оригінал та копії).
У разі не підписання заяви-приєднання до договору постачання природного газу необхідно самостійно припинити споживання природного газу. У випадку продовження споживання природного газу такі дії будуть вважатись несанкціонованим відбором з наступною компенсацією споживачем вартості заходів з балансування природного газу (тобто за ціною природного газу в два рази вищою) та припиненням газопостачання.
Ознайомитись з умовами Договору можливо на офіційному сайті НКРЕКП, сайті постачальника в мережі Інтернет https://104.ua/, https://lg.104.ua