Прес-центр10 серпня 2018, 16:08

Голова райдержадміністрації Артур Король прийняв участь у вшануванні пам'яті загиблих воїнів-прикордонників на Марківщині

Від сьогодні минуло вже чотири роки з цього дня коли Марківчани втратили кращих синів України, мужніх захисників нашої батьківщини, смілих та відважних хлопців, життя яких раптово обірвалося 10 серпня 2014 року. Саме з цього приводу на території відділу прикордонної служби Марківка відбувся урочистий захід з нагоди вшанування пам’яті загиблих воїнів-прикордонників.

Зі словами співчуття до присутніх батьків та рідних звернувся голова Міловської райдержадміністрації Артур Король — в минулому керівник оперативно-тактичного угрупування (ОТУ) “Північ”, який здійснював влітку 2014 року організацію службової діяльності персоналу та посилення охорони російської дільниці кордону в Станично-Луганському районі.

“Шановні марківчани, матері, батьки. Висловлюю глибоку скорботу з приводу загиблих, внаслідок агресивних дій Російської Федерації, яка призвела до загибелі військових Луганського прикордонного загону, а саме прапорщика Шило Володимира Сергійовича, старшини Дзідзінашвілі Давіда Георгійовича, старшого сержанта Андрієнко Сергія Володимировича та сержанта Акутіна В’ячеслава Ігоровича. Слава Героям, які, забезпечуючи недоторканість кордону, поклали своє життя на алтар свободи за світле майбутнє України. Те, що ми живемо на мирній території — їх заслуга. Схилимо голови перед їх подвигом. Пам’ятаємо їх прагнення до встановлення справедливості, надвисокий патріотизм. Герої не вмирають. Вони житимуть в нашому серці та думках. Слава Героям! Навіки Слава!” - з повагою, голова міловської райдержадміністрації Артур Король.