Прес-центр30 серпня 2018, 15:08

Головна освітянська місія – творити людину-особистість – майбутнє нашої держави

Сьогодні, 30 серпня 2018 року, напередодні початку нового навчального року в смт Мілове відбулась традиційна серпнева конференція педагогічних працівників району. Проходив захід у Міловській гімназії, на базі якої в цьому році створено опорний навчальний заклад.
Усіх присутніх із початком нового навчального року привітали перший заступник голови, виконуючий обов'язки голови райдержадміністрації Віталій Рукавіцин, голова Міловської районної ради Юрій Кошута і начальник відділу освіти райдержадміністрації Наталія Хрипко та побажали здоров'я, творчої наснаги, професійних успіхів, розумних учнів. Відзнаками райдержадміністрації та районної ради були нагороджені найкращі працівники освітянської ниви району.
Також відділом освіти були озвучені результати конкурсу серед закладів освіти району на кращу підготовку до нового навчального року. Так, у номінації «Найкраща територія освітнього закладу» нагороджено Міловську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, у номінації «Креативний підхід до оформлення класу НУШ» перемогла Міловська гімназія.  
Не забули освітяни й подякувати усім небайдужим до шкільних проблем міловчанам – сільським головам та депутатам рад, підприємцям, аграріям –      тим, хто постійно допомагає школам та дитячим садкам у вирішенні труднощів та повсякденних турбот.
По завершенню урочистої частини педагоги розійшлися на панельні дискусії, головною темою яких цьогоріч є впровадження Нової української школи, створення осередку знань і можливостей для самореалізації та всебічного особистісного розвитку кожної дитини.