Прес-центр3 липня 2020, 16:07

Керівники Міловського району привітали особовий склад Міловського відділу поліції ГУНП у Луганській області з Днем Національної поліції України

Голова Міловської районної державної адміністрації Віталій РУКАВІЦИН та голова Міловської районної ради взяли участь в святкових зборах з нагоди відзначення Дня Національної поліції України, що провели у приміщенні Міловського відділу поліції ГУНП у Луганській області.
Звертаючись до керівника правоохоронного органу Євгена КРУПОДЕРІ та особового складу райвідділу поліції, керівники району наголосили на тому, що завдяки сумлінній роботі районного відділу Нацполіції на Міловщині зберігається контрольована та спокійна ситуація.
Керівники району побажали особовому складу райвідділу поліції бути прикладом служіння державі і українському народові, особистого благополуччя, наснаги та нових професійних звершень в ім’я подальшої розбудови України.
З нагоди професійного свята очильники району вручили райвідділу поліції та працівникам поліції подарунки та грамоти райдержадміністрації та районної ради.