Прес-центр26 червня 2018, 16:06

Команда Міловського району взяла участь у Чемпіонаті України з волейболу серед юнаків «Шкільна волейбольна ліга України»

З 15 по 19 червня 2018 року у м. Івано-Франківськ проходив Чемпіонат України з волейболу серед юнаків 2001 року народження та молодше «Шкільна волейбольна ліга України».

Луганську область представляла команда Міловського району, які виявилися сильнішою у сезоні 2017 – 2018 років серед команд області. Всього у чемпіонаті прийняли участь 15 найсильніших команд України.

За підсумками чемпіонату наша команда посіла 13 місце, вигравши команди з міста Києва та Волинської області, а також набувши дорогоцінного досвіду, позмагавшись з достойними суперниками.

Відділ освіти Міловської РДА, команда волейболістів на чолі з тренером Андрієм Коробєйником висловлює щиру вдячність голові Луганської обласної державної адміністрації - керівнику обласної військово-цивільної адміністрації Юрію Гарбузу, голові районної державної адміністрації Артуру Королю, голові районної ради Юрію Кошуті та всьому депутатському корпусу за надану допомогу в підготовці та організації поїздки команди на Чемпіонат України до м. Івано-Франківськ.

Дякуємо за теплий прийом, комфортні умови проживання нашої команди керівництву Івано-Франківського коледжу фізичного виховання та спорту та співробітникам СБУ м. Івана-Франківськ.