Прес-центр21 травня 2019, 14:05

Мама – головна людина в житті кожного

Вже 10 років у другу неділю травня українці святкують День матері – свято на честь матері, материнства, зв'язку матері з дитиною і впливу матерів на суспільство. Адже мама – головна людина в житті кожного. Та людина, яка дала життя, передала дітям знання і досвід. Це свято – привід сказати мамі про те, що вона – найрідніша і найдорожча людина.
Окремої уваги та людської шани заслуговують мами багатодітні – жінки, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятеро і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку. Для відзначення таких жінок у нашій державі встановлено почесне звання «Мати-героїня», яке є державною нагородою України. Присвоює таке звання Президент України своїм Указом.
На Міловщині почесне звання «Мати – героїня» присвоєно 32-м жінкам. Протягом минулого тижня фахівці управління соціального населення райдержадміністрації відвідали матерів-героїнь, привітали їх з Днем матері та подарували подарунки. Під час відвідувань звучало багато побажань міцного здоров'я, родинного затишку, сімейної злагоди.