Прес-центр9 квітня 2020, 09:04

Мережа правових клубів PRAVOKATOR анонсує цикл вебінарів «Практичне застосування норм земельного права»

Мережа  правових клубів PRAVOKATOR анонсує цикл вебінарів «Практичне застосування норм земельного права». 9 квітня об 11-00 відбудеться перший вебінар на тему «Порядок отримання земельної ділянки безоплатно».

Тривалий мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення в нашій країні призвів до таких проблем, як відсутність культури використання громадянами свого права на користування земельними ділянками. Враховуючі потреби практикуючих працівників, в рамках проекту «Вебінар як інструмент презентації набутого досвіду працівниками, які займаються захистом прав соціально вразливих груп населення» та за сприянням Першої всеукраїнської програми професійного розвитку для адвокатів Адвокат майбутнього буде проведена серія онлайн вебінарів з норм земельного права.

Посилання на трансляцію: https://youtu.be/dw-bTjoYCu4

В рамках першого каскаду вебінарів цієї серії, щочетверга  практикуючий адвокат, координатор Юридичної групи «Право» та випускник програми «Адвокат майбутнього»  Олексій Шамов буде розглядати питання практичного застосування норм земельного права.

Під час вебінару «Порядок отримання земельної ділянки безоплатно», поговоримо про наступні питання:

  • види земель, які можна отримати;
  • подаємо правильне клопотання;
  • стадії у процесі приватизації;
  • реєстрація землі у ДЗК;
  • реєстрація права у Реєстрі речових прав.

Також, нагадуємо, що під час прямої трансляції Ви можете ставити запитання, які Вас цікавлять з даної тематики, у відкритому онлайн чаті.

09.04.2020 о 11:00 год. на Вас чекає вебінар з теми «Порядок отримання земельної ділянки безоплатно».

16.04.2020 вебінар з теми «Безоплатна приватизація земель в судовому порядку»

23.04.2020 вебінар з теми «Правові основи користування землею»

30.04.2020 вебінар з теми «Земельні спори між сусідами»

07.05.2020 вебінар з теми «Особливості захисту прав на землю»

Якщо Ви бажаєте отримувати корисну практичну інформацію з серії вебінарів «Земельне право», рекомендовану від експерта літературу тощо, просимо зареєструватися за посиланням: https://bit.ly/2RhcODx