Прес-центр1 лютого 2019, 11:02

Микільське-1 долучилось до громадськіх обговорень Перспективного плану розвитку району на 2019-2021 роки

31 січня 2019 року на території Микільської сільської ради пройшли громадські обговорення Перспективного плану розвитку району на 2019-2021 роки. Громадськість та жителі с. Микільське-1 зібралися у сільському клубі культури.

Голова райдержадміністрації Артур Король в своїй доповіді підбив підсумки роботи за 2014-2018 роки та представив до обговорення перспективний план розвитку громад на 2019-2021 роки. Як зазначив очільник району, питання поліпшення життєдіяльності громад вирішуватимуться, перш за все, виходячи з інтересів територіальних громад та її жителів, завдяки ініціативності та активної участі кожного члена виконкому, кожного депутата сільської ради і кожного громадянина. Саме тому сьогодні важливо визначити основні напрямки роботи на найближчі роки та спрямовувати всі зусилля на реалізацію запланованих проектів.

Основними з обговорених питань були ремонт автомобільної дороги сполученням Діброво-Микільськ-Морозівка-Мусіївка-Бараниківка, автобусне сполучення, децентралізація влади, проблеми з електропостачанням та водопостачанням, відсутність громадських вбиралень в районі автостанції, Міловського РТМО, митного посту, відсутність мобільного зв’язку тощо.

По завершенню наради, було прийняте рішення підтримати представлений перспективний План розвитку Міловського району на 2019-2021 роки.