Прес-центр5 листопада 2018, 14:11

Міловщина долучилася до культурних обмінів між Львівською та Луганською областями

З 31 жовтня по 04 листопада 2018 року вчителі зі Львівщини перебували з дружнім візитом в опорному навчальному закладі «Міловська гімназія» в межах проекту «Методична майстерня освітніх обмінів між Луганською та Львівською областями».

Під час засідання «Методичної майстерні» здійснювався змістовний обмін думками, професійним досвідом, методичними ідеями, педагогічною практикою, яка безпосередньо впроваджується в роботі зі школярами, запропоновано нові проекти щодо подальшої співпраці між освітніми закладами. З векторами освітньої та методичної діяльності навчальних закладів району присутніх ознайомила завідувач Міловського райметодкабінету Галина Лимар. Учитель Міловської гімназії Лариса Святополк презентувала досвід роботи гімназії з національно-патріотичного виховання, його пошуковими та дослідницькими аспектами.

Щире захоплення гостей викликав виступ артистів Луганського обласного козачого кінного театру. Львів’яни познайомилися не тільки з пам’ятками Міловщини, а й здійснили екскурсію до Донецької області, де відвідали Святогірську Лавру, музей соляної промисловості у м. Соледар та завод шампанських вин у м. Бахмут.

На згадку про незабутню зустріч колеги-освітяни обмінялися сувенірами, подарунками, побажали миру, злагоди та запевнили у тому, що разом вони змінюють і об’єднують країну!