Прес-центр4 серпня 2017, 20:08

Міловщина привітала правоохоронців

Сьогодні, 4 серпня, у Міловому відбулись урочистості з нагоди другої річниці створення Національної поліції України. У святковому заході взяли участь голова райдержадміністрації Артур Король, голова районної ради Юрій Кошута, селищний голова Павло Лукянцов, працівники Міловського відділу поліції, мешканці смт Мілове.
Вітаючи працівників поліції зі святом, Артур Король зазначив, зокрема, наскільки це важка та відповідальна справа – бути поліцейським, служити суспільству шляхом забезпечення протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, стояти на захисті життя та здоров’я людей, прав і свобод громадян, надання допомоги тому, хто її потребує.
Артур Станіславович побажав правоохоронцям міцного здоров’я і невичерпної енергії та щоб їх професійні зусилля були винагородженні повагою і довірою кожного мешканця району.
Завершилась урочиста частина свята нагородженнями. Так, за вагомий, особистий внесок у виконання завдань з охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, зміцнення громадської безпеки і порядку на території району медаллю «За заслуги перед Міловщиною» був нагороджений начальник Міловського відділу поліції ГУНП в Луганській області Олександр Корнєєв. Грамотами райдержадміністрації та районної ради були відзначені поліцейські районного відділу.
Гарний настрій усім присутнім подарували працівники закладів  культури району.