Прес-центр13 липня 2018, 13:07

Міловським районним сектором пробації проведено бесіду з громадянами, які перебувають на обліку, про вплив алкоголю на спосіб життя людини

13 липня 2018 року громадяни, які перебувають на обліку  Міловського районного сектору з питань пробації разом з фахівцем сектору відвідали Міловську районну бібліотеку де взяли участь в обговоренні теми  зловживання алкоголю. Відповідно до складених оцінок ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення, цей фактор виявився криміногенною потребою для більшості підоблікових Міловського районного сектору з питань пробації.

Під час бесіди всі присутні обговорили вплив алкоголю на спосіб життя людини, зв’язок вживання алкоголю з ризиком шкоди для життя та здоров’я рідних та оточуючих, переглядали відеоролік про те, як саме алкоголь чинить шкоду. Фахівець Міловського районного сектору Сергєєва Наталія вмотивовувала суб’єктів пробації до зменшення вживання алкоголю. Бібліотекар дорослого відділу Мрихіна Ірина запропонувала всім бажаючим отримати спеціальну літературу, яка б змогла допомогти позбавитись шкідливих звичок.

Складання оцінки ризику вчинення повторного правопорушення допомагає персоналу уповноваженого органу з питань пробації виявляти дійсні потреби у підоблікових та допомагати їм повернутися до соціально прийнятного життя.