Прес-центр12 червня 2019, 10:06

Міловський МРВ ГУ ДСНС України У Луганській області попереджає: дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки

Шановні жителі району!

 

07 червня 2019 року в с. Мусіївка відбулася резонансна пожежа з загибеллю людини. Цього дня о 16 годин 08 хвилин на пункт зв’язку ДПРЧ-29 поступив дзвінок про пожежу, яка відбулася за адресою: с. Мусіївка, вул. Центральна, 13. Після отримання повідомлення на місце пожежі виїхав черговий караул. По прибуттю на місце події, було проведено огляд місця пожежі та проведено опитування сусідів, під час опитування було визначено, що в будівлі може перебувати чоловік. Під час огляду будівлі була знайдена загибла людина. В ході опитування свідків встановлено особу загиблого, це громадянин України Пасічник Олександр Миколайович 29 вересня 1956 року народження. При опитуванні свідків було визначено, що Пасічник О.М. останній час зловживав спиртними напоями та палив в будинку. Під час огляду місця пожежі була визначена причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час паління в ліжку.

Ситуація, що склалася із загибеллю людей через недотримання правил пожежної безпеки в побуті змушує бити на сполох. Незважаючи на наші численні застереження, на жаль, через це продовжують гинути люди. Судіть самі, у 2018 році в Міловському районі на пожежах загинула 1 людина. З початку 2019 року загинуло 4 особи, з яких 2 особи загинуло внаслідок порушення правил експлуатації електронагрівальних приладів, 2 особи через необережність під час паління в ліжку.

Варто зазначити, що майже всі пожежі з трагічними наслідками виникають у житловому секторі.

Тож, шановні громадяни, щоб не сталося лиха, звертаємось до вас з проханням дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки, цінувати своє життя, життя своїх близьких. Не піддавати себе і оточуючих вас людей смертельній небезпеці. Адже від таких прописних істин залежить ваше життя та благополуччя!