Прес-центр13 березня 2020, 15:03

Міловський відділ Старобільської місцевої прокуратури інформує: За втручання прокуратури у комунальну власність громади передано гідротехнічну споруду, що забезпечує населення питною водою

Міловським відділом Старобільської місцевої прокуратури спрямовано до суду заяву про передачу у комунальну власність Міловської селищної ради водоводу, що використовується для постачання питної води мешканцям с. Травневе Міловського району Луганської області.

Підставою для звернення до суду стала неможливість використовувати та розпоряджатися даним об’єктом безхазяйного  майна для суспільних потреб Міловською селищною радою, оскільки вказане майно є безхазяйним та не перебувало у комунальній власності територіальної громади представником якої є селищна рада. Загальна протяжність гідротехнічної споруди складає понад 5,3  км, ринкова вартість –  близько 500 тис. гривень.

Міловський районний суд Луганської області задовольнив заяву прокурора у повному обсязі. Відповідне майно перейшло у комунальну власність.

Вжиті заходи сприятимуть належній роботі об’єкта водопостачання та протидії розкрадання майна.

 

 

Начальник Міловського відділу                                              П. Якушенко