Прес-центр13 липня 2020, 18:07

На колегії РДА підведено підсумки першого півріччя 2020 року

13 липня 2020 року відбулося засідання колегії Міловської районної державної адміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Віталія РУКАВІЦИНА. На засідання колегії були запрошені керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівники підприємств, установ, організацій смт Мілове.
Під час засідання колегії заслухали чотири питання порядку денного. По першому питанню про виконання районного бюджету за 1 півріччя 2020 року доповідав начальник фінансового управління райдержадміністрації Антон ОРЛОВ
По другому питанню, що стосувалося підведення підсумків економічного та соціального розвитку району за 1 півріччя 2020 року та третьому питанню про результьт оцінки діяльності райдержадміністрації за І півріччя 2020 року інформувала завідувач сектору з питань місцевого розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародної допомоги Світлана ГАРМАШ.
Крім того, на колегії підведено підсумки роботи з персоналом в райдержадміністрації в першому півріччі 2020 року
Під час обговорення питань порядку денного колегії надійшло ряд пропозицій та зауважень від члена колегії, голови Міловської районної ради Юрія КОШУТИ Членами колегії було прийнято рішення врахувати їх під час затвердження розпоряджень, з проєктами яких всі присутні були ознайомлені під час засідання колегії.
За підсумками колегії вирішено подати інформації про виконання районного бюджету та  виконання програми економічного і соціального розвитку району за І півріччя 2020 року подати на розгляд чергової сесії районної ради.