Прес-центр2 вересня 2020, 14:09

На Луганщині відзначили 75-ту річницю закінчення Другої світової війни

«Увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вшанування пам’яті загиблих героїв та жертв нацизму – наш священний обов’язок. Адже ніколи знову це не має повторитись! Принципова відмінність між Україною та країною-агресором саме в цьому, бо їх теза – «можєм повторіть». Саме заради того, щоб вони не змогли, наші військові віддають свої життя», – про це очільник Луганщини Сергій Гайдай зазначив під час покладання квітів до братської могили «Меморіал Слави» у Сєвєродонецьку з нагоди 75-ї річниці закінчення Другої світової війни.
Сергій Гайдай разом з представниками міської влади, військовими та громадськістю взяв участь у меморіальних заходах, де схилився перед пам’яттю усіх тих, хто загинув на фронтах Другої світової війни, закатованих жертв тоталітарних режимів, тих, хто жертвував життям для визволення України від окупантів.
«Дуже радий, що вже більше місяця я отримую довідку щодо безпекової  ситуації з «нулями», сподіваюсь цього разу нам вдасться зберегти це «крихке» перемир’я на Луганщині та згодом завершити війну. Проте, тільки на умовах України», – зазначив Сергій Гайдай.