Прес-центр13 листопада 2020, 16:11

На Міловщині привітали аграріїв району

Голова Міловської районної державної адміністрації Віталій Рукавіцин та голова районної ради Юрій Кошута взяли участь в урочистостях до Дня працівників сільського господарства. 
У своєму виступі керівники району зазначили:
 «Завдяки вашій наполегливій праці, «золотим рукам» та знанням живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку не лише нашого району, але і запорукою процвітання держави. Для нашого району аграрний сектор – це основа районного бюджету, це забезпечення роботи шкіл, установ охорони здоров’я і культури, життя району.
Тож, прийміть найщиріші вітання з професійним святом. Нехай рідше втручається у ваші плани нестабільна погода, нехай ваша любов до землі вертається у вигляді щедрих урожаїв, а у ваших сім’ях панує злагода і достаток
За сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу та з нагоди Дня працівників сільського господарства нагородили спільними грамотами районної державної адміністрації та районної ради, вручили їм квіти і подарунки та побажали міцного здоров’я, благополуччя, нових професійних здобутків та щоб їх зусилля завжди винагороджувалися повагою і вдячністю людей.