Прес-центр4 жовтня 2019, 15:10

На Міловщині привітали освітян з професійним святом

Щороку, у першу неділю жовтня, вся країна вітає вчителів із професійним святом. День вчителя вже давно став знаком всенародної шани і вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

Тож сьогодні, 4 вересня, відбувся святковий концерт до Дня працівників освіти. З привітальними словами до вчителів, вихователів, викладачів, майстрів звернулися виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віталій Рукавіцин, голова районної ради Юрій Кошута та селищний голова Павло Лукянцов, вони подякували вчителям за працю, вірність обраній справі і побажали міцного здоров’я, щирої радості, благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та миру. Також привітала усіх присутніх помічник Народного депутата Сергія Шахова Ніна Морозова. Кожна жінка в залі отримала від народного депутата квіти.

Ольга Великоцька, начальник відділу освіти Міловської райдерадміністрації подякувала колегам за їх щоденну клопітку працю, за те, що простилають стежку новому поколінню від дитинства до дорослого життя.

Святкову атмосферу створили ансамбль пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії і гурт «БеZМеЖ».