Прес-центр17 листопада 2017, 16:11

На Міловщині привітали працівників сільського господарства

Слова вітання із професійним святом – Днем працівників сільського господарства – звучали сьогодні, 17 листопада 2017 року, у Міловому для усіх, хто працює на землі.   
В урочистому заході взяли участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Вадим Данієлян, голова райдержадміністрації Артур Король, голова районної ради Юрій Кошута, Міловський селищний голова Павло Лукянцов, представники органів місцевого самоврядування району, працівники агроформувань, мешканці селища та району.
Вітаючи присутніх, Вадим Данієлян передав міловським аграріям від голови облдержадміністрації Юрія Гарбуза побажання мирного неба, добробуту та багатих і щедрих урожаїв.  
Звертаючись до міловчан, Артур Король підкреслив, що професія хлібороба – це сама мирна і важлива справа на землі. І це свято для Міловщини особливе, адже наш район – аграрний, і сільське господарство є головним сектором економіки.
По завершенню привітань кращі представники професії були відзначені грамотами і подяками, а творчі колективи Міловщини подарували усім гарний настрій.