Прес-центр13 листопада 2019, 16:11

На Міловщині привітали працівників сільського господарства

День працівників сільського господарства – свято, яке традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботою про врожай.

Сьогодні, 13 листопада, напередодні професійного свята, у Міловському районному Будинку культури, для представників агропромислового комплексу району відбулися урочисті заходи за участю керівників районної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, представників трудових колективів сільгосппідприємств району та інших почесних гостей.

Зі словами подяки за сумлінну працю, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району, побажань миру, здоров’я та достатку, аграріїв привітали виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віталій Рукавіцин, голова районної ради Юрій Кошута, Міловський селищний голова Павло Лукянцов, голова Великоцької сільської ради Геннадій Прищепа та голова Морозівської сільської ради Сергій Прищепа.

За особистий вклад у розвиток агропромислового комплексу району та досягнення в праці, кращих працівників сільськогосподарської галузі відзначили грамотами департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації, районної державної адміністрації та районної ради.

Також на свято завітали виконуюча обов’язки голови Марківської райдержадміністрації Олена Цовма, голова Марківської районної ради Андрій Лигута та голова Марківської ОТГ Ігор Дзюба.

Завершились урочистості святковими концертними номерами у виконанні аматорських колективів Марківського району.