Прес-центр14 березня 2019, 14:03

На Міловщині пройшли штабні тренування з органами управління та силами цивільного захисту району

Сьогодні, 14 березня, в Міловському районі, на базі Міловського районного будинку культури, пройшло штабне тренування на тему: «Відпрацювання тактичних дій на об’єктах, які планується використовувати як виборчі дільниці під час виборів президента України». У тренуванні приймали участь Міловський міськрайонний відділ ГУ ДСНС України у Луганській області, ДПРЧ – 29, Міловський відділ поліції та Мілоська газова дільниця.

Після доведення ввідної про виникнення надзвичайної ситуації на об’єкті, який планується використовувати як виборчу дільницю під час виборів президента України, до тренування були залучені сили і технічні засоби вищезазначених відділів та дільниці. У тренуванні були задіяні дві одиниці спецтехніки ДСНС та 10 чоловік особистого складу, одна одиниця технічного засобу відділу поліції і 7 чоловік особистого складу та одна транспортна одиниця газової дільниці і 3 чоловіки особистого складу.

Підбиваючи підсумки тренування керівник тренування – начальник Міловського міськміського відділу ДСНС України у Луганській області Іван Іванюк наголосив на тому, що основним завданням усіх задіяних служб є забезпечення своєчасного інформування, чіткої взаємодії між службами та якісного виконання своїх професійних обов’язків.