Прес-центр18 грудня 2018, 13:12

На Міловщині пройшли змагання з новорічного відкритого кубку з футзалу

15 грудня 2018 року в приміщенні КПНЗ «ДЮСШ» відбулися змагання з новорічного відкритого кубку з футзалу. На урочистому відкритті змагань були присутні перший заступник голови Міловської райдержадміністрації Віталій Рукавіцин та заступник голови Міловської районної ради Олег Кашуба. Після підняття Державного Прапору гості змагань привітали учасників з наступаючими святами та побажали перемоги!

На змагання з’явилися 7 команд, які були розбиті на дві підгрупі. У підгрупах грали по коловій системі. Дві кращі команди виходили з підгрупи та попадали на перехресні ігри.

За підсумками попередніх зустрічей вийшли дві команди з групи «А»: команда Великоцької сільської ради, з другого місця вийшла збірна команда «Солянка» смт. Мілове.

З групи «Б» вийшла з першого місця команда «Гіппократ» з другого - команда Мусіївської сільської ради.

За підсумками змагань І місце посіла збірна команда смт. Мілове «Солянка», ІІ місце команда Великоцької сільської ради, ІІІ місце команда «Гіппократ».

У номінації «Кращий гравець» був нагороджений гравець команди Великоцької сільської ради Віктор Овчаренко, у номінації «Кращий захисник» - Дмитро Новохацький, гравець команди «Гіппократ», «Кращий воротар» - Сергій Мележик, гравець збірної команди «Солянка».