Прес-центр6 вересня 2017, 17:09

На Міловщині відбувся День поля

Сьогодні, 6 вересня 2017 року, у Міловському районі на базі фермерського господарства «ГОРОХОВ» за сприяння  компаній «Євраліс Семенс» та «Спектр – Агро» відбувся День поля. В цьому заході взяли участь голова райдержадміністрації Артур Король та голова районної ради Юрій Кошута. Також на заході були присутніми заступник голови райдержадміністрації Олександр Альчаков, начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Олена Нікітіна, керівники агроформувань Біловодського, Міловського та Станично – Луганського районів.
Нові гібридні сорти соняшнику під час заходу презентувала компанія «Євраліс Семенс» - один з лідерів серед насінницьких компаній Європи. Регіональний менеджер компанії по Луганській області Микола Скоков детально розповів про особливості вирощування цієї олійної культури в умовах Луганської області та інноваційні розробки, що ведуться компанією у цьому напрямку.
Максим Гнілобоков, керівник регіонального структурного підрозділу компанії «Спектр – Агро», представив аграріям нову власну лінійку мінеральних макро - і мікродобрив та ознайомив із зразками сільськогосподарської техніки від провідних світових та українських виробників, що поставляються компанією.