Прес-центр12 лютого 2020, 16:02

На Міловщині відбувся навчально-практичний тренінг на тему «Підвищення якості дошкільної освіти в Україні»

Сьогодні, 12 лютого, у Новострільцовському навчально-виховному комплексі відбувся навчально-практичний тренінг на тему «Підвищення якості дошкільної освіти в Україні» за підтримки Всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та Представництва Дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ).

Метою заходу стало ознайомлення учасників із результатами міжнародних і національних досліджень із питань якості дошкільної освіти, сприяння розвитку компетентності педагогічних працівників щодо показників якості дошкільної освіти, визначених пріоритетними для країн Європейського Союзу.

У роботі тренінгу взяли участь вихователі дошкільних закладів Міловського району. Проведення тренінгу забезпечила Людмила Сидоренко - заступник директора з дошкільного виховання Новострільцівського навчально-виховного комплексу. Впродовж навчання учасники опрацювали результати дослідження критеріїв якості дошкільної освіти, визначили компетентності професійного розвитку педагогів-дошкільників XXI століття для забезпечення якісної освіти.

На завершення тренінгу вихователі обмінялися думками щодо потреби в розробленні спільного бачення якості дошкільної освіти і посилення поінформованості з даного питання серед громадськості.