Прес-центр13 cічня 2020, 11:01

На Міловщині відбувся обласний кубок з волейболу серед чоловічих команд, присвячений визволенню першої п’яді України від нацистських загарбників

11 січня 2020 року в спортивній залі КПНЗ "Міловська ДЮСШ" пройшов обласний кубок з волейболу серед чоловічих команд, присвячений визволенню першої п’яді України від нацистських загарбників. У змаганнях взяли участь команди Біловодської ОТГ, Старобільського, Марківського, Новоайдарського, Станично-Луганського та Міловського районів.

Зі словами привітання та побажаннями звернулися виконуючий обов'язки голови Міловської районної державної адміністрації Віталій Рукавіцин, голова Міловської районної ради Юрій Кошута, голова ради районної організації ветеранів України Віктор Половинко. Всім командам подякували за участь та незабутні враження!

У запеклій боротьбі І місце посіла команда Міловського району, ІІ місце - команда Біловодського району, ІІІ місце - команда Старобільського району. Команди призери нагороджені кубками, грамотами, медалями. Також нагороджено грамотами та статуетками кращих гравців у трьох номінаціях. Кращим захисником став Ружин Богдан зі Старобільського району, кращим центруючим - Кучер Валентин з Біловдської ОТГ та кращим нападником - Колесник Сергій з Міловського району.

Вітаємо переможців!