Прес-центр23 серпня 2018, 11:08

На Міловщині відзначили День Державного Прапора та День Незалежності України

Для кожного з нас Україна починається з рідної домівки, села чи селища, рідного краю. Проте незалежно від того, де ми живемо, ким працюємо – всіх українців об’єднала єдина держава, єдина любов до України, яка живе в наших серцях. Усе, чим багата Україна і наш Міловський край, складається із щоденної праці, знань і талантів кожного з нас.

Історично склалося, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців. А державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.

23 серпня, у переддень Дня Незалежності України, під час відзначення Дня Державного Прапора України, на площі Міловської гімназії пройшло велике святкове дійство. Під час святкового заходу було урочисто піднято Державний Прапор України, вперше встановлено рекорд Міловщини з одночасного виконання Гімну України за участю закладів освіти, культури, трудових колективів району та громадських активістів, а також покладено квіти до пам’ятника – погруддя Великому Кобзареві – Тарасу Григоровичу Шевченку.

З нагоди Дня Державного Прапора України та 27 - ї річниці Незалежності України керівники району щиро вітали присутніх. Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження. Голова райдержадміністрації Артур Король, голова районної ради Юрій Кошута та селищний голова Павло Лукянцов вручили грамоти та цінні подарунки кращим працівникам району, яких було відзначено за багаторічну сумлінну працю. Програма великого районного свята була цікавою та різноманітною: свої вітання глядачам подарували найкращі артисти району.