Прес-центр27 червня 2019, 13:06

На Міловщині відзначили День Конституції

День 28 червня 1996 року увійшов в новітню історію нашої держави як День верховенства національних інтересів. Головний Закон країни заклав основи побудови в Україні правової держави, додав імпульсу розвитку демократії та утвердженню загальнолюдських цінностей у нашій незалежній державі. Конституція повинна стояти на варті миру та згоди в громадянському суспільстві і бути спрямованою на створення сильної соціальної держави, що забезпечує кожному громадянинові України гідне життя і свободу.

Тож сьогодні, 27 червня, на Міловщині відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Конституції України.

У Міловському краєзнавчому музеї проведено історичний колаж "Як Україна отримала Конституцію". Адже в тяжкі часи, коли в країні йде неоголошена війна, а східний сусід порушує та зазіхає на території незалежної України, варто пам’ятати, як важко ми йшли до нашої перемоги, до визнання нашої країни, як незалежної, самостійної, суверенної держави.

Також в цей день відбулось покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку в рамках відзначення державних свят – 23-ї річниці Дня Конституції України.

В приміщенні районного Будинку культури пройшов урочистий концерт. До всіх присутніх з вітальними словами звернулись очільники району голова районної державної адміністрації Артур Король та голова Міловської районної ради Юрій Кошута.

Грамотами районної державної адміністрації та районної ради було нагороджено кращих працівників району за їх сумлінну трудову діяльність, високий професіоналізм та відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків з нагоди Дня Конституції. Вже традиційно після урочистої частини відділом культури та районним Будинком культури райдержадміністрації підготовлено концертну програму, пронизану патріотизмом, єдністю, любов'ю до рідної землі, Батьківщини та родини.