Прес-центр19 грудня 2018, 15:12

На Міловшині проведено обласний науково-практичний семінар

18 грудня 2018 року у комунальному дошкільному навчальному закладі «Ластівка» Міловської селищної ради за підсумками дослідно-експериментальної роботи регіонального рівня було проведено обласний науково-практичний семінар за темою «Організація фізкультурно-оздоровчої роботи у дошкільному навчальному закладі як умова повноцінного фізичного розвитку дитини». У роботі науково-практичного семінару брали участь представники Луганського ОІППО Оксана Пагава, завідувач кафедри педагогіки та психології, кандидат психологічних наук; Валентина Мартинова, методист кафедри управління освітою; завідувачі та методисти закладів дошкільної освіти Марківського, Старобільського та Міловського районів.

Заклад дошкільної освіти «Ластівка» розпочав свою роботу в 1978 році. На сьогодні у закладі нараховується 6 україномовних груп 126 вихованців.

Із словами привітання та побажаннями плідної роботи до присутніх звернулись головний спеціаліст, в.о. начальника відділу освіти Міловської РДААліна Прищепа, голова Міловської селищної ради Павло Лукянцов та завідувач Міловського районного методичного кабінету Галина Лимар.

Робота заходу розпочалась з інтегрованого заняття у старшій групі «Бджілка» за темою «Про себе дбай – здоровим виростай» (Світлана Дженєєва, Інна Лекк, Оксана Чудовська – вихователі, Олена Борисова музичний керівник закладу дошкільної освіти «Ластівка»).

У теоретичній частині роботи семінару Інна Радченко репрезентувала результати дослідно-експериментальної роботи закладу. Вихователь-методист закладу Світлана Данильченко, розкрила основні моменти з навчання вихователів щодо формування у дошкільників здоров’язбережувальної компетентності та провела з присутніми цікаві психологічні тести із здоров’язбережувальних технологій.

Вихователь закладу Інна Лекк поділилась із присутніми досвідом проведення дня здоров’я як однієї з провідних форм роботи з дітьми. Анна Жирик, вихователь закладу, репрезентувала досвід роботи закладу з батьками з питань збереження і зміцнення здоров’я дітей.

Цікава екскурсія закладом завершила роботу науково-практичного семінару.