Прес-центр23 серпня 2019, 13:08

Над Міловщиною здійнявся Державний Прапор

Традиційно, 23 серпня, напередодні найбільшого національного свята – Дня Незалежності, ми відзначаємо визнання найважливішої символіки державності, одного з трьох офіційних атрибутів України, що символізують суверенітет – День Державного Прапора України.
І сьогодні у Міловому відбулися районні урочистості, присвячені Дню Державного Прапора України та 28-й річниці Незалежності України.
Керівництво району, учасники антитерористичної операції, представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, громадсько-політичних об’єднань, установ, підприємств та організацій району, громадськість зібралися на подвір'ї Міловської гімназії на церемонію  урочистого підняття Державного Прапора України
Зі щирими словами привітань з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності України до міловчан звернулись перший заступник голови, виконуючий обов'язки голови Міловської районної державної адміністрації Віталій Рукавіцин та голова Міловської районної ради Юрій Кошута.
Традиційно право підняття синьо-жовтого стяга України було надано військовослужбовцям відділу прикордонної служби «Мілове» імені Віктора Банних Луганського прикордонного загону.  Державний Прапор було піднято під звучання Державного Гімну України, який сповнює наші серця гордістю за рідну країну, додає сили й натхнення в її розбудові.
Завершилась церемонія покладанням квітів до погруддя Т.Г. Шевченка.
Святкування продовжилось в районному Будинку культури. Під час урочистого заходу керівники району вручили Віктору Половинку та Геннадію Нескоромному посвідчення «Почесний громадянин Міловського району» за значний особистий внесок у соціально – економічний розвиток Міловського району
Відзнаками райдержадміністрації і районної ради та цінними подарунками були нагороджені представники трудових колективів і громадськості.
Гарний настрій усім присутнім подарували творчі колективи закладів культури району.