Прес-центр11 жовтня 2018, 10:10

Напередодні Дня захисника України голова Міловської райдержадміністрації Артур Король зустрівся з школярами Міловської гімназії

10 жовтня 2018 року, голова райдержадміністрації Артур Король напередодні свята Дня захисника України відвідав опорний навчальний заклад “Міловська гімназія”, де зустрівся з учнями 10-11-х класів.

Виступаючи перед школярами, Артур Король зазначив, що сьогодні наша держава знову із зброєю у руках вимушена відстоювати свою незалежність, знову східний сусід намагається загарбати частину суверенної української території. Українські хлопці гинуть, захищаючи свою землю від ворога, відстоюючи права людини, європейське майбутнє України. Але ми «є народ, якого Правди сила ніким звойована ще не була.» Тому сьогодні як ніколи раніше, українцям потрібно бути об’єднаними навколо спільних цінностей та ідеалів, робити все необхідне, щоб жертви були не марні і берегти пам’ять про тих, хто загинув.

Також очільник району зазначив, що творячи свою національну державу, мусимо правильно розуміти сучасне, а це не можливо без знання свого минулого.