Прес-центр22 вересня 2017, 16:09

Навчальні заклади району готуються до опалювального сезону

22 вересня 2017 року заступник голови райдержадміністрації Олександр Альчаков перевірив, як готується до сталої роботи в осінньо-зимовий період Міловська гімназія.
На цей час проведено повірку та встановлення приборів (манометрів, термометрів), перевірку димових та вентиляційних каналів, вимірювання опору розтікання і заземлення магістралей і устаткування, повірку вогнегасників, повірку та технічне обслуговування лічильників газу, повірку та налаштування сигналізатора газу, повірку та калібрування коректора газу, поточний ремонт котлів та системи опалення, обслуговування запірної арматури. Також підписаний акт стану готовності теплового господарства до роботи в опалювальний період 2017/2018 років.
Відповідно до чинного законодавства Міловській гімназії необхідно забезпечити вузол обліку природного газу котельні засобами дистанційної передачі даних. Питання знаходиться під постійним контролем райдержадміністрації та найближчим часом буде розглянуто на чергових сесіях районної ради з метою виділення коштів на ці заходи.