Прес-центр11 липня 2017, 10:07

Обговорено проблемні питання району

6 липня 2017 року голова райдержадміністрації Артур Король обговорив проблемні питання району з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.
Серед розглянутих питань - відсутність полігону твердих побутових відходів в смт Мілове, проблеми транспортного сполучення (сприяння у відкритті додаткового рейсу або перенесення часу відправлення існуючого рейсу Рубіжне - Мілове у зв'язку з прибуттям поїзду Київ — Лисичанськ. Ці питання обговорено з директорами Департаментів житлово-комунального господарства Віталієм Сураєм та регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження Сергієм Шелестом.
Також з директором Департаменту комунальної власності, земельних та майнових відносин Сергієм Олейніковим, обговорено стан укладення договорів оренди земельних ділянок під коліями Російської залізниці по Міловській селищній та Великоцькій сільській радах, термін дії яких сплив. Як результат, — 13 липня цього року в облдержадміністрації заплановано провести нараду щодо вирішення проблемних питань роботи та оренди земельної ділянки Російської залізниці у районі.